HVEM
ER VI?

OM SB MODUL

Over 40 års erfaring med præfabrikeret og industrialiseret byggeri har gjort SB Modul til en af Danmarks største og mest anerkendte producenter af mandskabs- og kontormoduler samt pavilloner.

Vores produkter er alle kendetegnet ved at være bygget af fagfolk til fagfolk og samtidig have lige dele fokus på både trivsel, effektivitet og mobilitet uden at gå på kompromis med det, som kendetegner dansk byggekvalitet.

Uanset om dit behov er et enkelt mandskabsmodul, en større byggepladsadministration, et kontor eller institution, så er alle vores grundmoduler designet til at kunne tilpasses et aktuelt behov, men også efterfølgende at kunne ændres, hvis det viser sig nødvendigt.

Kort sagt er SB Modul det nye synonym med mandskabsmoduler og pavilloner i den bedste kvalitet.

En del af Scandi Byg a/s med over 40 års erfaring
SB Modul er et selvstændigt brand i Scandi Byg a/s regi. Scandi Byg er et velkonsolideret datterselskab i en af Danmarks største entreprenørkoncerner, MT Højgaard Holding. Scandi Bygs hovedkontor og produktion ligger i Løgstør, cirka 50 km. fra Aalborg, men vi arbejder på byggepladser rundt om i hele landet.

I Scandi Byg har vi over 40 års erfaring med industrialiseret modulbyggeri og kender derfor præmisserne for at skabe boliger, institutioner samt kontor- og velfærdsfaciliteter, der fungerer i en hektisk hverdag, hvor opgaverne er forskellige fra dag til dag, i alt slags vejr.

Scandi Bygs vision er: ”Vi vil sætte standarden for fremtidens byggeri med en innovativ og bæredygtig byggeproces”. Innovation og bæredygtighed ligger i vores DNA, og som markedsleder påtager vi os førerrollen i forhold til at udbrede modulbyggeri og opfordrer byggebranchen til at “tænke i nye rammer“. 

Scandi Byg beskæftiger i dag omkring 400 medarbejdere i vores administration, produktion og projektafdeling. Vores produktionskapacitet er 120.000 m² færdigt byggeri om året. Vores produktion er opdelt i tre produktionslinjer med hver deres produktområder. På den måde kan vi sikre, at vores ambition om kort leveringstid kombineret med stram bygge- og kvalitetsstyring konstant er i fokus.

KONTAKT

Scandi Byg a/s

Tlf.: 98 67 25 00
E-mail: info@scandibyg.dk

SB
MODUL

Over 40 års erfaring med præfabrikeret og industrialiseret byggeri har gjort SB Modul til en af Danmarks største og mest anerkendte producenter af mandskabs- og kontormoduler samt pavilloner.

LÆS MERE